CSIS Security Group


csg_banner

CSIS Security Group
Knabrostræde 3A
1210 København K
Telefon: +45 88 13 60 30
Fax: +45 28 17 60 30
Fax(Kbh.): +45 33 33 03 34

Website: www.csis.dk
E-mail: kontakt@csis.dk 

CSIS Security Group er en 100% dansk ejet it-sikkerhedsvirksonhed som beskæftiger mere end 40 højtkvalificerede medarbejdere. Vi har kontorer i København, Skanderborg og London samt en større udviklingsafdeling på Mauritius.

Vores primære fokus er at udvikle vsionære, fremtidssikrede og stabile it-sikkerhedsløsninger til mellemstore og store virksomheder i ind- og udland.

CSIS tilbyder bl.a. Anti eCrime services til samtlige banker i Danmark og Sverige og har derudover tilsvarende aftale med nogle af verdens største online service udbydere og banker med international profil.

— Værdier —

CSIS Security Group opererer med et værdisæt, der beskriver vores måde at agere på både internt, overfor vores kunder og i markedet generelt. De beskriver vores kultur, danner rammen om vores beslutninger, strategier og understøtter hele vores adfærd.

Værdisættet gør os i stand til at tiltrække og fastholde landets førende kompetencer indenfor it-sikkerhed. Vores engagerede medarbejdere og virksomhedens værdisæt er samtidig medvirkende til at styrke vores omdømme som en betroet, loyal og kompetent it-sikkerhedsleverandør.

— Vision —

    * CSIS Security Group vil tilbyde Skandinaviens mest omfattende og omkostningseffektive IT sikkerhedsløsning til at analysere, dokumentere og forhindre sikkerhedseksponeringer og skadelig brugeradfærd, og hermed forebygge mod IT kriminalitet og nedbrud.

* CSIS Security Group vil sikre overblik for både IT medarbejdere og virksomhedens ledelse, og dokumenterer styring og kontrol af IT sikkerhedsrisici 24×7.

* CSIS Security Groups målsætning er at være blandt top 3 udbydere indenfor standardiserede, driftsstabile, modulære IT sikkerhedsprodukter, der samtidig giver stordriftsfordele igennem en central løsning med mulighed for outsourcing.

Opdateres

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s